Céges feliratos szabadidő ajándékok

Céges feliratos szabadidő ajándékok

Hogy mindig Te juss ügyfeleid eszébe, kedveskedj nekik feliratos ajándéktárgyakkal! Ezernyi bevált ajándékunkból egy perc alatt, jó áron rendelhetsz, neked csak az elismerést kell bezsebelned!

5 in 1 játék fadobozban. Tartalma: Ki nevet a végén?, dominó, sakk, dámajáték és mikado.

5 in 1 játék fadobozban

5 in 1 játék fadobozban

5 in 1 játék fadobozban megtekintése a reklámajándék.hu oldalon.

Megrendelés

1.
Mennyiség: db
hint
2.


3.
Színek száma:
 
4.
Kapcsolattartó*:
Cégnév*:
E-mail cím*:
Telefon:
Postacím:
Megjegyzés:

* - az adat megadása kötelező

A megrendeléssel elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket.
(Melynek lényege, hogy nagykereskedésünknek magánszemélyeket és 20 000 Ft + Áfa alatti rendeléseket nem áll módjában kiszolgálni.)
Munkatársunk egy munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy pontosítsa a részleteket és az emblémázást, ezt követően véglegesítjük rendelését.

Termék adatok

5 in 1 játék fadobozban. Tartalma: Ki nevet a végén?, dominó, sakk, dámajáték és mikado.

Listaár:
999 Ft
Kedvezményes ár:
akár 639 Ft (151 db-tól)
Megtakarítás:
akár 36%
Cikkszám:
6163-00CD
Emblémázás:
Javasolt emblémázási méret:
70 × 18 mm
Termékméret:
16,7 × 16,7 × 2,8 cm
Súly:
0.217 kg
Csomagolás:
Zacskó
Csomag:
12 db
Karton:
48 db
Származás:
Kína
Karton méret:
37 × 36 × 36 cm
Karton súly:
10.416 kg
Céges ajándékok feliratos szabadidő
Céges ajándékok feliratos szabadidő
Céges ajándékok feliratos szabadidő
Céges ajándékok feliratos szabadidő

Előző oldal
Előző
oldal
Következő oldal
Következő
oldal

Még több Szabadidő: piknikkosár :: játék :: fotós kiegészítő :: takaró :: felfújható termékek :: kempingfelszerelés :: VR szemüveg :: kulacs :: lépésszámláló :: napszemüveg :: távcső, látcső :: sportszer :: fényképezőgép, kamera :: karácsonyi kiegészítők :: dísz, üvegáru :: iránytű :: strandfelszerelés

A szabadidő eltöltésekor is legyen partnere szeme előtt a cége vagy terméke logója a Golding Reklámajándék katalógusból kiválasztott ajándéktárgyon. A kötött munkavégzés mellett fontos, hogy időt szakítsunk a pihenésre, feltöltődésre. Ez mindenkinek az egyéni szabadságához tartozik, hogy ki hogyan tölti el. Vannak, akiknek a sport jelenti a kikapcsolódást, de van, akit egy könyv olvasása tölt fel igazán. A szabadidő eltöltésére a túrázás, kirándulás is gyakori példa, amely fizikailag megterhelő lehet, de szellemileg mindenképp felfrissülést jelent, ráadásul a társas kapcsolatok építésében is nagy szerepet játszhat. S ha már túrázás, érdemes olyan eszközökkel útnak indulni, amik segítenek bennünket, s nem okoznak bosszúságot. Ezeket mindig az adott túraútvonalhoz igazodva állítsuk össze, mint például: Terepen: Iránytű, kulacs, esetleg termosz, jó minőségű hátizsák, többfunkciós bicska, magas szárú bakancs, (a ruházat időjárástól függően, réteges), öngyújtó, stb. Piknikhez: Takaró, kosár, tányérok, evőeszközök, termosz, öngyújtó, stb. Városban: Térkép, napszemüveg, pulóver, baseballsapka, öngyújtó, toll, stb. A jól megválasztott eszközök a kirándulás kényelmének legfontosabb összetevői, átgondolt készlettel lényegesen megkönnyíthetjük utunkat. Ruházat megválasztásánál mindig a kényelem legyen a fő szempont.

További reklámajándék kategóriák: Piperecikk :: Öngyújtó :: Táska :: Tárca, kulcstartó :: Ruházat-kiegészítő :: Konyha :: Óra :: Mappa, névjegytartó :: Irodaszer :: Pendrive :: Elektronika :: Étel, ital :: Szerszám, közlekedés :: Esernyő :: Ruházat :: Írószer