Céges feliratos szabadidő ajándékok

Céges feliratos szabadidő ajándékok

Hogy mindig Te juss ügyfeleid eszébe, kedveskedj nekik feliratos ajándéktárgyakkal! Ezernyi bevált ajándékunkból egy perc alatt, jó áron rendelhetsz, neked csak az elismerést kell bezsebelned!

Lufitartó pálca,40cm

Lufitartó pálca + csésze

Lufitartó pálca + csésze

Lufitartó pálca + csésze megtekintése a reklámajándék.hu oldalon.

Megrendelés

1.
Mennyiség: db
hint
2.

3.
Színek száma:
 
4.
Kapcsolattartó*:
Cégnév*:
E-mail cím*:
Telefon:
Postacím:
Megjegyzés:

* - az adat megadása kötelező

A megrendeléssel elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket.
(Melynek lényege, hogy nagykereskedésünknek magánszemélyeket és 20 000 Ft + Áfa alatti rendeléseket nem áll módjában kiszolgálni.)
Munkatársunk egy munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy pontosítsa a részleteket és az emblémázást, ezt követően véglegesítjük rendelését.

Termék adatok

Lufitartó pálca,40cm

Listaár:
23 Ft
Kedvezményes ár:
akár 15 Ft (6522 db-tól)
Megtakarítás:
akár 36%
Cikkszám:
50256
Emblémázás:
Termékméret:
40 cm
Súly:
0.0053 kg
Karton:
500 db
Származás:
Magyarország
Karton méret:
42 × 27 × 32 cm
Karton súly:
2.65 kg
ajándékok szabadidő Céges feliratos
ajándékok szabadidő Céges feliratos
ajándékok szabadidő Céges feliratos
ajándékok szabadidő Céges feliratos

Előző oldal
Előző
oldal
Következő oldal
Következő
oldal

Még több Szabadidő: sportszer :: takaró :: fényképezőgép, kamera :: játék :: VR szemüveg :: napszemüveg :: lépésszámláló :: távcső, látcső :: fotós kiegészítő :: karácsonyi kiegészítők :: piknikkosár :: kempingfelszerelés :: iránytű :: kulacs :: dísz, üvegáru :: strandfelszerelés :: felfújható termékek

A szabadidő eltöltésekor is legyen partnere szeme előtt a cége vagy terméke logója a Golding Reklámajándék katalógusból kiválasztott ajándéktárgyon. A kötött munkavégzés mellett fontos, hogy időt szakítsunk a pihenésre, feltöltődésre. Ez mindenkinek az egyéni szabadságához tartozik, hogy ki hogyan tölti el. Vannak, akiknek a sport jelenti a kikapcsolódást, de van, akit egy könyv olvasása tölt fel igazán. A szabadidő eltöltésére a túrázás, kirándulás is gyakori példa, amely fizikailag megterhelő lehet, de szellemileg mindenképp felfrissülést jelent, ráadásul a társas kapcsolatok építésében is nagy szerepet játszhat. S ha már túrázás, érdemes olyan eszközökkel útnak indulni, amik segítenek bennünket, s nem okoznak bosszúságot. Ezeket mindig az adott túraútvonalhoz igazodva állítsuk össze, mint például: Terepen: Iránytű, kulacs, esetleg termosz, jó minőségű hátizsák, többfunkciós bicska, magas szárú bakancs, (a ruházat időjárástól függően, réteges), öngyújtó, stb. Piknikhez: Takaró, kosár, tányérok, evőeszközök, termosz, öngyújtó, stb. Városban: Térkép, napszemüveg, pulóver, baseballsapka, öngyújtó, toll, stb. A jól megválasztott eszközök a kirándulás kényelmének legfontosabb összetevői, átgondolt készlettel lényegesen megkönnyíthetjük utunkat. Ruházat megválasztásánál mindig a kényelem legyen a fő szempont.

További reklámajándék kategóriák: Irodaszer :: Szerszám, közlekedés :: Esernyő :: Elektronika :: Tárca, kulcstartó :: Öngyújtó :: Konyha :: Táska :: Ruházat-kiegészítő :: Mappa, névjegytartó :: Étel, ital :: Óra :: Pendrive :: Piperecikk :: Írószer :: Ruházat