Céges feliratos szabadidő ajándékok

Céges feliratos szabadidő ajándékok

Hogy mindig Te juss ügyfeleid eszébe, kedveskedj nekik feliratos ajándéktárgyakkal! Ezernyi bevált ajándékunkból egy perc alatt, jó áron rendelhetsz, neked csak az elismerést kell bezsebelned!

UV-mérő karpánt.

UV-mérő karpánt

UV-mérő karpánt

UV-mérő karpánt megtekintése a reklámajándék.hu oldalon.

Megrendelés

1.
Mennyiség: db
hint
2.
3.
Színek száma:
 
4.
Kapcsolattartó*:
Cégnév*:
E-mail cím*:
Telefon:
Postacím:
Megjegyzés:

* - az adat megadása kötelező

A megrendeléssel elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket.
(Melynek lényege, hogy nagykereskedésünknek magánszemélyeket és 20 000 Ft + Áfa alatti rendeléseket nem áll módjában kiszolgálni.)
Munkatársunk egy munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy pontosítsa a részleteket és az emblémázást, ezt követően véglegesítjük rendelését.

Termék adatok

UV-mérő karpánt.

Listaár:
264 Ft
Kedvezményes ár:
akár 169 Ft (569 db-tól)
Megtakarítás:
akár 36%
Cikkszám:
3195-05
Javasolt emblémázási méret:
0 cm
Termékméret:
3,7 × 23,5 × 0,3 cm
Súly:
0.011 kg
Csomagolás:
Zacskó
Karton:
1000 db
Származás:
Kína
Karton méret:
44 × 26 × 30 cm
Karton súly:
11 kg
szabadidő Céges ajándékok feliratos
szabadidő Céges ajándékok feliratos
szabadidő Céges ajándékok feliratos
szabadidő Céges ajándékok feliratos

Előző oldal
Előző
oldal
Következő oldal
Következő
oldal

Még több Szabadidő: karácsonyi kiegészítők :: játék :: takaró :: piknikkosár :: kulacs :: dísz, üvegáru :: lépésszámláló :: VR szemüveg :: felfújható termékek :: fényképezőgép, kamera :: fotós kiegészítő :: strandfelszerelés :: sportszer :: kempingfelszerelés :: távcső, látcső :: napszemüveg :: iránytű

A szabadidő eltöltésekor is legyen partnere szeme előtt a cége vagy terméke logója a Golding Reklámajándék katalógusból kiválasztott ajándéktárgyon. A kötött munkavégzés mellett fontos, hogy időt szakítsunk a pihenésre, feltöltődésre. Ez mindenkinek az egyéni szabadságához tartozik, hogy ki hogyan tölti el. Vannak, akiknek a sport jelenti a kikapcsolódást, de van, akit egy könyv olvasása tölt fel igazán. A szabadidő eltöltésére a túrázás, kirándulás is gyakori példa, amely fizikailag megterhelő lehet, de szellemileg mindenképp felfrissülést jelent, ráadásul a társas kapcsolatok építésében is nagy szerepet játszhat. S ha már túrázás, érdemes olyan eszközökkel útnak indulni, amik segítenek bennünket, s nem okoznak bosszúságot. Ezeket mindig az adott túraútvonalhoz igazodva állítsuk össze, mint például: Terepen: Iránytű, kulacs, esetleg termosz, jó minőségű hátizsák, többfunkciós bicska, magas szárú bakancs, (a ruházat időjárástól függően, réteges), öngyújtó, stb. Piknikhez: Takaró, kosár, tányérok, evőeszközök, termosz, öngyújtó, stb. Városban: Térkép, napszemüveg, pulóver, baseballsapka, öngyújtó, toll, stb. A jól megválasztott eszközök a kirándulás kényelmének legfontosabb összetevői, átgondolt készlettel lényegesen megkönnyíthetjük utunkat. Ruházat megválasztásánál mindig a kényelem legyen a fő szempont.

További reklámajándék kategóriák: Szerszám, közlekedés :: Étel, ital :: Pendrive :: Esernyő :: Táska :: Piperecikk :: Tárca, kulcstartó :: Ruházat-kiegészítő :: Öngyújtó :: Óra :: Mappa, névjegytartó :: Ruházat :: Elektronika :: Konyha :: Irodaszer :: Írószer